Psychonauts 2 odhalují gameplay záběry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Psychonauts 2 odhalují gameplay záběry

Psychonauts 2 odhalují gameplay záběry

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 10. 2017 08:51
Reklama

Fanoušci akčních adventur a plošinovek se mohou pokochat novým videem z produkce týmu Double Fine Productions, jež aktuálně odhaluje záběry přímo ze hry a takřka dokončenou jednu z lokací hry. Stále se však jedná o náhled na pouze rozpracovanou verzi hry, která se momentálně nenachází ještě ani ve fázi alfaverze.

I v tomto případě jde jako obvykle v případě tohoto týmu o ukázku, kterou doprovází komentář vypovídající o průběhu vývoje. Ten se tentokrát zaměřuje i na jednotlivé aspekty hry, kam aktuálně spadá i tvorba hudby (tu má na starosti skladatel Peter McConnell), grafiky a soubojového systému i samotného hopsání po malebné krajině. A všechny tyto prvky byly tímto zkombinované do verze přezdívané „first playable“.

Více o tomto částečně dokončeném segmentu hry můžete zahlédnout také v příspěvku na crowdfundingové platformě FIG, kde se píše o potřebě vytvořit první větší arénu, v níž může tým testovat jednotlivé vlastnosti a části hry ve formě jednotného celku.

Tuto hratelnou verzi hry už každopádně můžete níže vidět na vlastní oči. Bohužel však stále ještě nevíme, kdy přesně hra vyjde a stále tedy platí, že Psychonauts 2 dorazí na konzole i na PC nejdříve až v příštím roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama