Agony letos nevyjde, na trh přijde v březnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Agony letos nevyjde, na trh přijde v březnu

Agony letos nevyjde, na trh přijde v březnu

David Plecháček

David Plecháček

6. 10. 2017 11:17
Reklama

Agony vzbuzuje vášně. A vzbuzuje také zájem. O hře jsme ale slyšeli poprvé už před několika měsíci a stále jsme si kladli otázku, kdy Madmind Studio oficiálně představí pevné datum vydání. Nalezli jsme odpověď – dnes.

Polský tým složený ze zkušených tvůrců, kteří se vedle série Zaklínač a Sniper: Ghost Warrior podíleli také na The Division nebo na Enemy Front, na svém Twitteru zveřejnil datum, kdy jejich psychologický a naturalistický horor dorazí na naše obrazovky. Pokud jste doufali v letošní rok, musíme vás zklamat, ale 30. březen tu bude dříve, než se nadějeme.

O tom, že se toho za naší severní hranicí nebojí, nás vývojáři přesvědčili v nesčetných trailerech. Nasílím kontroverzní hra protáhne hráče hlubinami pekla. O technickou a grafickou stránku hry se postará Unreal Engine čtvrté generace, díky němuž budou děsy ještě děsivější a stvůry ještě nestvůrnější. A že jich v pekle zrovna málo nebude.

Agony se ale snaží vyhnout zažitým schématům, a to se nám na něm líbí. Nebude spoléhat jen na všudypřítomnou krev, hnus a jiné nechutnosti, ale mělo by se opírat i o zajímavé herní mechanismy, například o možnost ovládnout mentálně slabší jedince, než jste zrovna vy, a s jejich přispěním dojít zase o kousek dál. Peklem inspirovaným takovými klasiky, jako je Dante Alighieri a jeho  Inferno, můžete příští rok projít jak na PC, tak na PlayStationu 4 a Xboxu One.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama