Zahrajte si kapesní verzi Stranger Things
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zahrajte si kapesní verzi Stranger Things

Zahrajte si kapesní verzi Stranger Things

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 10. 2017 14:16
Reklama

Mnohým hráčům pravděpodobně neznámý vývojářský tým specializující se na trh mobilních her jménem BonusXP o sobě dává vědět, a to formou retro hry na hrdiny jménem Stranger Things: The Game. Ta pochopitelně nemá za úkol nic menšího než zkrátit čekání na druhou sezónu i u nás celkem známého seriálu z produkce streamovací služby Netflix.

Ta na zmíněnou platformu dorazí již ke konci tohoto měsíce, nicméně do atmosféry 80. let se můžete podívat již nyní, a to jak na iOS, tak i na Androidu. Ve hře se přitom ujímáte role policisty Hoppera, který s partou místních dětí prochází známé lokace ze seriálu, plní logické hádanky a bojuje s řadou nepřátel. Každá z postav přitom má vlastní soubor speciálních schopností a umí nabídnout něco jiného.

Hra je na obou zmíněných platformách k mání zcela zdarma (a zřejmě i zcela bez mikrotransakcí) a nám tak nezbývá než vás vyzvat k jejímu vyzkoušení a k následnému sdílení názoru. Je toto hra podle vašeho gusta a odpovídá atmosféře atraktivního seriálu, nebo si raději počkáte na konec října a na druhou sezónu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama