RPG Dragon's Dogma má nový launch trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka RPG Dragon's Dogma má nový launch trailer

RPG Dragon's Dogma má nový launch trailer

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 10. 2017 14:51 2
Reklama

Po ukázce grafické stránky hry a mezigeneračního posunu v případě akčního RPG Dragon’s Dogma: Dark Arisen se nyní můžete podívat také na launch trailer, který nově oznámil příchod hry i na evropský trh a na nové konzole.

V tom lze vidět partu mnohým již známých dobrodruhů bojujících s ohromnými nepřáteli a atmosféru fantasy hry na hrdiny, která vůbec poprvé vyšla ještě na minulou generaci konzolí a již před více než pěti lety.

Nyní je však hra dostupná i na PlayStationu 4 a na Xbox One, plnou cenu však naštěstí nečekejte a obě digitální distribuční platformy ji nabízejí za vcelku sympatickou cenu. Za ještě nižší je ale hra k mání i na Xzone, nezávisle na zvolené distribuci však hráči dostanou klasické RPG, které se ve své době snažilo zaujmout zejména promyšlenou prací s parťáky hlavní postavy. Ti mohli vzejít buďto z lokálního herního světa, anebo je bylo možné získat on-line a z rozehrané hry kamaráda.

A záběry z této formy zážitku už vám může přinést slíbená ukázka. Ta je jinak nabitá dramatickým střihem i bombastickými záběry a slibuje adrenalinem prorostlou zábavu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama