Přes dvacet minut z hororu Visage
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přes dvacet minut z hororu Visage

Přes dvacet minut z hororu Visage

David Plecháček

David Plecháček

5. 10. 2017 09:27 1
Reklama

Ačkoliv P.T. nastartoval určitou éru hororů a motivoval další studia, aby se pustila do něčeho podobného, jeho klonů nakonec zase tolik nevyšlo. Jedním z nejvýraznějších projektů byl Visage, ve kterém je P.T. viditelný na první pohled. SadSquare Studiu ale práce nejde zrovna dvakrát od ruky, neboť na horor budeme v součtu čekat přibližně dva roky.

Poprvé jsme Visage registrovali už před rokem a půl, na začátku loňského roku. Nezávislé studio tehdy slibovalo, že veřejnost finální produkt uvidí za rok, čili optikou dnešních dnů před více než půl rokem. Ale vývoj se prodlužuje, a tak jediné, co jsme dosud z Visage viděli, byly drobné útržky a hrané záběry přímo ze hry.

SadSquare ještě nedávno stále počítali s tím, že horor vyjde do konce letošního roku. Na toto konto bohužel nepřinášíme nové zprávy ani žádná ujištění. Přinášíme tudíž opět to samé, jen v novém. Pokud se na Visage, který se vyjma P.T. inspiruje i samotnou sérií Silent Hill, stále ještě těšíte, záběry vám alespoň napoví, zda půjde o něco pro vás či nikoliv.

Jedním z důvodů, proč se údajně Visage opozdilo, je implementace více konců. Jestli je to právě to, co si na psychologickém hororu oblíbíme a to, proč bychom mu měli věnovat pozornost, uvidíme v nadcházejících měsících. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama