Hand of Fate 2 slibuje řadu vylepšených věcí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hand of Fate 2 slibuje řadu vylepšených věcí

Hand of Fate 2 slibuje řadu vylepšených věcí

David Plecháček

David Plecháček

5. 10. 2017 11:40
Reklama

Hand of Fate je pro spoustu lidí špatně čitelná hra. Jedni jí vnímají jako další z bobtnajícího žánru karetních her, ale zasvěcení vědí, že je to jen její jedna část. Hand of Fate ale totiž karetní hrou není, ačkoliv jsou pro ní karty stěžejní. A protože se pomalu blíží vydání druhého dílu, měli bychom si ujasnit, co od něj máme čekat.

Karty Hand of Fate využívá k posouvání příběhu. Dokážete si ale asi představit, jak se pro každého liší, neboť jednotlivé karty jsou taženy z balíčku každému jinak. Z jednoho balíčku taháte věci, které se vás pokouší zabít, z toho druhého pak předměty, které vám umožní přežít. O vašem životě se ale rozhoduje někde úplně jinde – hra se pak přepne do third person pohledu a vy se vypořádáváte se zadaným úkolem.

Tohle celé si zjednodušeně opakujeme proto, že Hand of Fate 2 slibuje zlepšení v obou částech, a podle přiloženého traileru především soubojová část vypadá o parník lépe než v případě prvního dílu. Systém, který byl ne nepodobným arkhamské sérii, pravděpodobně také doznala určitých změn a podle všeho i v tomto ohledu k lepšímu.

Hand of Fate 2 vyjde už 7. listopadu.. Stejně jako před dvěma lety, studio Defiant chystá svůj žánrový mix na PC i na PlayStation 4 a Xbox One. První díl si můžete pořídit v současnosti za pár korun. Digitální klíč na GOG nabízí i Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama