Český Chuchel ukazuje nový trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Český Chuchel ukazuje nový trailer

Český Chuchel ukazuje nový trailer

Pavel Makal

Pavel Makal

5. 10. 2017 16:00 4
Reklama

České studio Amanita Design se v minulosti blýsklo celou řadou povedených projektů. Kromě trilogie Samorost je to například oblíbené robotí Machinarium nebo poetická přírodní Botanicula. Chystaná hra Chuchel se nyní hlásí o pozornost novým trailerem a je vidět, že to bude pořádně zběsilá jízda.

Na vizuální stránce je jasně vidět ikonický rukopis Amanity, vypadá to ale, že tentokrát zdaleka nepůjde o tak poklidný, místy až meditativní zážitek, jako tomu bylo u starších titulů. Hlavní postavička, eponymní Chuchel, je totiž zjevně pořádný zlobivec a navíc jsou jeho vyjadřovací schopnosti nápadně podobné šíleným králíkům ze stáje Ubisoftu. Inu, posuďte sami z přiloženého traileru.

Chuchel sází jednoznačně na humor. Samotná zápletka je velice jednoduchá, hlavním cílem této vtipné adventury je pomoct hlavnímu hrdinovi získat zpět svou milovanou třešeň. V cestě vám bude stát celá řada překážek, naštěstí vám ale pomůže váš Chuchlův věrný kamarád Kekel. Sami vývojáři Chuchla charakterizují za osobnost, která je příjemná asi jako řvoucí děti a inteligentní jako brambora. I tak si ale tato vzteklá koule chlupů jistě získá srdce řady hráčů.

O hudební doprovod se postará skupina DVA, hra se kromě PC a Macu objeví i na mobilních zařízeních s operačními systémy iOS a Android. Na trh by měla dorazit počátkem příštího roku. Hru si můžete zakoupit v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama