Příští týden vyjde demo GT Sport
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příští týden vyjde demo GT Sport

Příští týden vyjde demo GT Sport

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 10. 2017 12:21 4
Reklama

Betaverze jsou dnes zcela běžnou praxí a představují tu nejrozšířenější formu předčasné ochutnávky hry, ani na demoverze se však naštěstí dnes zcela nezapomíná, dnes představená ochutnávka Gran Turisma Sport je ale zrovna někde na půli cesty. Oficiálně se totiž jedná o demoverzi, z betaverzí si však autoři půjčují časové omezení.

Sony a Polyphony Digital vydají na PSN 9. října demoverzi očekávané závodní simulace Gran Turismo Sport. Ta bude dostupná v devět hodin ráno našeho času. Za oceánem mají sice mít přednostní přístup předplatitelé služby PlayStation Plus, evropský PlayStation blog však o podobných omezeních mlčí. Nabídka každopádně bude platit pouze do 12. října do jedné hodiny odpoledne našeho času.

Co se samotného obsahu týče, tak tato ochutnávka přinese režimy Sport, kampaň, Arcade, fotografický režim a editor vlastních potisků. Postup v demoverzi odehraný se navíc slibuje přenášet i do plné verze hry a chybět v tomto případě nebude ani režim rozdělené obrazovky a lokálního multiplayeru.

Z dalších novinek můžeme připomenout ještě to, že hra přinese české texty a bude trestat nesportovní chování. Předobjednávat pak pochopitelně můžete i na Xzone, kde budou k mání jak speciální edice hry, tak i balení s konzolí. Hra samotná každopádně vychází již 18. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama