Nové Star Wars záběry ukazují akci na Kaminu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové Star Wars záběry ukazují akci na Kaminu

Nové Star Wars záběry ukazují akci na Kaminu

David Plecháček

David Plecháček

4. 10. 2017 10:55
Reklama

S přibývajícími dny se bude o Battlefrontu mluvit čím dál častěji. Ať už půjde o trailery, nebo snad o ukázky z betaverze, materiálů bude více než dost. Tu a tam se ale objeví záběry, na které bychom si museli počkat až do vydání samotné hry. Takovým případem je třeba ukázka z nové mapy na Kaminu.

Kamino je pro události Hvězdných válek klíčové. Jedná se totiž o klonovou planetu. Kamiňané jsou experti v klonování, a tak právě z tohoto vodního světa na objednávku Sifo-Dyase pochází celá armáda jako protiváha obyčejným droidům. Jestli se bude jednat o planetu, na níž se Inferno Squad podívá, nebo jestli se bude jednat jen a pouze o prostory pro multiplayer, bohužel nevíme.

Záběry, na něž se můžete podívat níže, jsou ale ze hry více hráčů. Deštivé a bouřlivé Kamino na nich ale vypadá vážně skvěle. Video se objevilo na YouTube kanále RivalXFactor, a i když už tam není dostupné, šikovná komunita jej mezi tím nahrála na jiné stránky, například na Reddit.

Když už píšeme o druhém Battlefrontu, můžete se podívat i na ochutnávku toho, co je součástí bety. Konkrétně Strike na planetě Takodana ze sedmého dílu. Asi vás nepřekvapí, že vám budou kulisy povědomé – nebo alespoň pokud jste viděli Síla se probouzí. Jak hrdinský režim šestnácti hráčů rozdělených do dvou týmů vypadá, uvidíte v následujícím videu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama