Horor Remothered vstoupí do Early Access
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Horor Remothered vstoupí do Early Access

Horor Remothered vstoupí do Early Access

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 10. 2017 13:41
Reklama

O atraktivně vypadajícím hororu Remothered: Tormented Fathers jste mohli slyšet již v průběhu jara, kdy tento na atmosféru hutný horor vstoupil do programu Steam Greenlight. Od té doby nicméně okolo hry panovalo celkem ticho a když jsem na vlastní pěst v průběhu září pátral po jejím osudu, tak jsem dokonce i celkem znejistěl, nyní se však konečně blýská na lepší časy. Remothered totiž míří do programu předběžného přístupu.

Tam hra dorazí k poslednímu říjnu a bude touto formou dostupná pár měsíců po dobu nezbytně nutnou k jejímu dokončení. V plné verzi se pak hráči dočkají napínavého psychologického hororu, který slibuje být jak nepředvídatelný, tak zároveň i velmi osobní a má zaujmout mimo jiné i blízkým sžitím s hlavní postavou hry.

Tou je Rosemary Reed, jež se ocitne v obrovském domově dvojice doktora Feltona a jeho ženy Arianny. Hlavní hrdinka však záhy zjišťuje, že v domově něco není tak zcela v pořádku a bude se snažit zjistit, kam se poděla dcera dvojice zmíněných postav. Nedlouho poté přitom začne ve vzduchu viset podezření z vražd a z poblouznění okultismem.

Na Steamu pak můžete narazit na výčet unikátních prvků, za pomocí kterých chtějí autoři na poli hororových her prorazit. Spadá mezi ně hutná atmosféra podpořená absencí ukazatele zdraví a dalších pomůcek, chybějící zbraně či moc účinně bojovat se zlem, důraz na exploraci i realistické hádanky a další prvky, které se mají zasadit o tíživou atmosféru plnou strachu a napětí.

A jak to celé může vypadat, to se dozvíme již za necelý měsíc, kdy hra ve své rozpracované podobě dorazí. Připomenout si pak také můžete trailer, kterým se hra původně začátkem roku prezentovala.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama