Divinity pokořeno za méně než hodinu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Divinity pokořeno za méně než hodinu

Divinity pokořeno za méně než hodinu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 10. 2017 11:54 5
Reklama

Speedrunneři jsou velmi specifická třída hráčů, kterým nejde ani tak o zážitek ze hry samotné, jako spíše o to je pokořit v co možná nejkratším čase. Čím náročnější hra a čím na první pohled nesplnitelnější úkol, tím pochopitelně lépe. Výzvám se v jejich případě zkrátka meze nekladou a jedním takovým příkladem je i nové Divinity: Original Sin II, které chlapík s přezdívkou Onin dokázal pokořit za méně než tři čtvrtě hodiny.

Za dobu, za kterou si kupříkladu mnozí ostřílení harcovníci mohli tak akorát vytvořit hrdinu, měl Onin přesvědčivě dohráno a sluší se v tomto případě dodat, že celkový čas 37 minut a 48 vteřin byl dosažen i za použití několika chyb hry. Což samozřejmě jistá skupina speedrunnerů nebere jako poctivý výsledek, nám běžným smrtelníkům to však i přesto připadne jako výkon přinejmenším úctyhodný a řada Oninových zkratek a nápadů dokáže překvapit svou originalitou.

A jak to Onin dokázal, tak o tom se již můžete přesvědčit v přiloženém videu. To vzhledem k neuvěřitelné rychlosti naštěstí neoplývá ani přílišným množstvím spoilerů a lze jej tak doporučit i těm, kteří se se hrou ještě kupříkladu potýkají. Náš verdikt hry pak můžeme připomenout ještě čerstvou recenzí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama