Sony aktualizuje firmware PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony aktualizuje firmware PS4

Sony aktualizuje firmware PS4

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 10. 2017 12:25 54
Reklama

Na PSN právě nyní přichází nová aktualizace firmwaru konzole PlayStation 4, jež nese kódové označení Nobunaga a která do praxe přenáší řadu již dříve avizovaných novinek a úprav, jež mají nadále zlepšit zážitek z hraní a z celkového používání konzole.

Aktualizace o velikosti necelých 400 MB hráčům umožní streamování ze silnějšího PlayStationu 4 Pro v rozlišení 1080p a při šedesáti snímcích za vteřinu a vedle toho může hrající rodiny potěšit také kvalitnější správa rodinných účtů. Ta je nově efektivnější a jednodušší a zodpovědní rodiče tak dostanou do rukou lepší možnosti kontroly nad tím, co jejich dítko na konzoli může či nemůže vytvářet.

K tomu aktualizovaný firmware konzole umožní vytvářet vlastní seznamy přátel a čerstvě lze také v rámci zachování soukromí zabránit zobrazení náhledu zpráv. Případné notifikace lze přitom zakázat zcela (například při sledování filmů) a stejně tak lze pozměnit i jejich barvu.

Vedle toho se také po včerejším oznámení změn týkajících se PSVR dozvídáme i o drobné aktualizaci samotného hardwaru konzole PS4 Pro. V případě té nahradí stávající mode CUH-7000 model označený CUH-7100, který v sobě bude obsahovat drobné změny a zásahy do vnitřností. Nejedná se však pochopitelně o nic, co by mělo zásadní dopad na chování konzole jako takové a koncový uživatel sotva pocítí nějaké zásadní změny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama