PC verze Hawken bude brzy minulostí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PC verze Hawken bude brzy minulostí

PC verze Hawken bude brzy minulostí

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 10. 2017 14:39
Reklama

On-line akce Hawken ve své době vzbudila celkem sympatický poprask a tato na první pohled příjemně špinavá akce se zrezivělými mechy v hlavní roli si dokázala získat pozornost hráčů po celém světě. Bohužel s náplní a podporou hry to bylo již slabší a Hawken tak brzy začal trpět nepříliš velkým zájmem. A to má nyní za následek to, že se PC verze hry zanedlouho ocitne ve stavu klinické smrti.

Vývojáři totiž Hawken co nevidět odpoutají od přístrojů a vypnou multiplayerovou složku hry, na které ostatně tento titul tak jako tak stojí. Vypnutí severů se však, zdá se, ještě netýká konzolových edic hry a hráči na PlayStationu 4 i na Xbox One se do světa hry mohou stále ještě vrhat.

Tvůrci z týmu Reloaded Games oznamují, že PC verze hry se stáhne z distribuce (a ze Steamu) počátkem příštího roku a podporu tvůrci částečně vypínají již nyní. Nově tak v rámci univerza hry nelze utrácet žádné další peníze (například za nákup dodatečných DLC či herních předmětů).

Důvody se přitom přímo vybízejí – o Hawkenu se nemluví a jak napovídají neoficiální statistiky, tak se ve své podstatě pravděpodobně ani příliš nehraje. A to už je samozřejmě celkem problém.

Oficiální prohlášení můžete vidět na facebookové stránce hry, kde autoři pochopitelně také děkují za podporu hráčům a slibují přinést další skvělé zážitky v podobě titulů jiných.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama