Sony se chystá aktualizovat PSVR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony se chystá aktualizovat PSVR

Sony se chystá aktualizovat PSVR

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 10. 2017 13:01 7
Reklama

Americká verze blogu PlayStation zveřejnila rozsáhlý příspěvek vypovídající v otázkách a odpovědích o plánované aktualizaci soupravy PSVR. Ta nejprve dorazí do Japonska, o něco později pak i do Spojených států a k tomu také doufáme, že i na západ celkově, tedy i k nám do Evropy.

Nová verze zařízení ponese označení CUH-ZVR2 a přinese několik zajímavých vylepšení. Z estetického hlediska se mohou hráči těšit na nový design balení i na fakt, že kabel k headsetu bude možné integrovat přímo do PSVR a odpadne tím potenciální riziko zamotání většího množství kabelů.

Z hardwarového hlediska pak může hráče potěšit fakt, že samostatná řídící jednotka umožní průchod HDR, což v praxi znamená, že pro hezčí obraz nebude již nutné výpočetní jednotku zcela odpojovat (standardně se zapojuje mezi konzoli a televizi). Nová verze výpočetní jednotky však nebude kompatibilní s předešlou verzí PSVR a stejně tak je pro tuto její  vlastnost nutné mít samotnou soupravu PSVR odpojenou.

Na svém místě však zůstane původní cena soupravy a všechny dosud vydané tituly budou pochopitelně kompatibilní s novou verzí zařízení. Stejně tak se i nové hry budou chovat identicky i na starší verzi PSVR.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama