Sony přiveze do Paříže několik překvapení
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony přiveze do Paříže několik překvapení

Sony přiveze do Paříže několik překvapení

David Plecháček

David Plecháček

2. 10. 2017 14:43 2
Reklama

Stává se tradicí, že se Sony Gamescomu účastní jen tak sporadicky. Akce, která se koná pouhé dva měsíce po veletrhu v Los Angeles, je podle všeho příliš blízko sebe, a tak by si Sony vystřílelo všechny své náboje v krátkém sledu. No ale taková Paříž, to už je jiná.

Ani ta by podle logiky neměla mít své místo v kalendáři jisté, neboť se koná po Tokyo Game Show a relativně blízko PSX a The Game Awards, ale protože se v japonské metropoli ukazují hry především pro východoasijské země, vzniká tu určité vakuum, které Paris Games Week vyplňuje. A tak, alespoň podle zástupců společnosti, je právě Paříž ideálním místem k představení velkých novinek.

Těmi novinkami myslíme pochopitelně nové hry. Že se něco nového na veletrhu objeví, to potvrdil jeden ze zástupců Sony Fred Dutton na evropském PlayStation Blogu. Už titulek příspěvku nás láká na odhalení zbrusu nových her, přičemž Dutton dále dodává, že to celé vypukne už 30. října ve čtyři hodiny odpoledne akcí PlayStation Live From PGW, na níž se dozvíte spoustu informací i zmiňovaných oznámení.

Ale my už jsme z historie poučení, že není oznámení jako oznámení, takže nemůžeme čekat přísun nových tří-áčkových titulů každou chvíli, ne několik málo týdnů před vlastní akcí PlayStation Experience. Ale Sony by mohlo překvapit. Až na konci měsíce se dozvíme, zda se jedná o indie hry, VR produkty nebo o vysokorozpočtové novinky.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama