Stáhněte si původní Fallout zcela zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stáhněte si původní Fallout zcela zdarma

Stáhněte si původní Fallout zcela zdarma

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 9. 2017 09:53 5
Reklama

Fanouškům tradičních izometrických RPG jistě není značka Fallout neznámá – novodobé trojrozměrné RPG tituly začínaly právě v takovéto perspektivě. A dnes pro vás máme sympatickou zprávu tu, že první díl této ságy si můžete pořídit zcela zdarma.

První Fallout je za tuto sympatickou cenu k mání na Steamu a jde o formu oslavy výročí – značka Fallout se poprvé na trhu objevila již před dvaceti lety právě 30. září roku 1997. Tehdy přitom ještě spadala pod tým Interplay, který zakládal Brian Fargo. Interplay se však dočkal neslavného konce a Brian Fargo se vydal vlastní cestou, během které kupříkladu vydal v roce 2014 pokračování podobného RPG jménem Wasteland, které úplně původně stálo předlohou právě pro první Fallout.

Zmíněné značky však šly následně vlastní cestou a shodně se staly zvučnými jmény na poli postapokalyptických her na hrdiny, nicméně Fallout je jen jeden a zavzpomínat si na něj můžete právě teď.

Nabídka je to však tradičně časově omezená a platit bude až do zítra do 8:59 ráno našeho času. Pokud vám tedy tento klenot tahových RPG dosud ve sbírce ještě chybí (anebo byste jej rádi měli i v knihovně her na Steamu), či pokud byste se jen rádi dozvěděli, jak to bylo se začátky této série a jak náročné tehdy bylo zachránit jeden žíznící Vault, tak určitě neváhejte. S tímto RPG vedle šlápnout nelze ani po všech těch letech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama