SI lákají na novinky Football Manager 2018
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka SI lákají na novinky Football Manager 2018

SI lákají na novinky Football Manager 2018

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 9. 2017 12:16
Reklama

Celkem originálním způsobem představuje tým Sports Interactive nový ročník fotbalového manažeru, který letos zjevně slibuje přinést řadu zajímavých novinek. Níže se tak můžete podívat na fiktivní sportovní reportáž, která za pomocí vstupů několika osobností představuje to nejdůležitější, co aktuální ročník nabídne.

Football Manager 2018 z produkce britského týmu Sports Interactive vyjde 10. listopadu a ve videu se můžeme postupně dozvědět o řadě nových a aktualizovaných prvcích hry. Předně jde o přepracovaný režim simulace zápasů, který přinese novou umělou inteligenci, dodatečné taktické možnosti i čerstvé role hráčů. Ti by zároveň měli vypadat lépe než kdykoli předtím, neboť do hry dorazí i nový grafický engine.

Další změny se týkají skautingu a vyhledávání nových talentů, během kterého bude nově hlavní roli hrát zejména práce se statistickými daty tak, aby vyhledávání hráčů lépe odpovídalo reálnému chování jednotlivých fotbalových klubů.

K tomu by hráči měli dostat do rukou mnohem více nápovědy a podpory, tou největší změnou letošního ročníku však má být zaklínadlo jménem „dynamika“. Ovšem o významu tohoto pojmu ve spojitosti s fotbalovým manažerem stále ještě nic konkrétního nevíme a počkat si musíme na říjen, kdy se má objevit řada dalších videí, které jednotlivé prvky nového ročníku v bližším detailu přiblíží.

Teď už si ale nenechte ujít slíbené video, které jako bonus na závěr obsahuje pár krátkých prostřihů přímo ze hry a ve kterých nechybí ani náhled na ony přepracované zápasy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama