Tým Volition propouští část zaměstnanců
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tým Volition propouští část zaměstnanců

Tým Volition propouští část zaměstnanců

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 9. 2017 12:25 16
Reklama

Zdá se, že nenápadný restart značky Saints Row a start nové IP jménem Agents of Mayhem se nevydařil tak, jak by tvůrci rádi, tedy alespoň po stránce prodejů hry. Aktuálně k nám totiž přichází zprávy o tom, kterak v tomto illinoiském tvůrčím týmu dochází k propouštění.

Již více než dvacet let starý tým (založení proběhlo už v roce 1996) sice takzvaně na buben zatím určitě nepřichází, v nejlepší kondici však také zřejmě není a vývojáři se tímto pokoušejí vyhnout potencionální hrozbě ještě větší krize.

Zprávu původně přinesl na základě svých neoficiálních zdrojů server Kotaku, který nadále předává informace o propuštění zhruba tří desítek z celkových dvou set zaměstnanců, a to včetně generálního manažera Dana Cermaka. Zprávu poté převzaly i další média a jako lavina se šíří světem, tým samotný však prozatím stále ještě mlčí.

Důvodem přitom jsou (opět dle původního zdroje) právě neuspokojivé prodeje posledního titulu tohoto týmu. Ty přitom zatím ani zveřejněny nebyly a s největší pravděpodobností ani v dohledné době nebudou. Neoficiální statistiky (kupříkladu SteamSpy v případě PC verze hry) však dokáží mnohé napovědět.

Ovšem jelikož mlčí i současný majitel týmu (Deep Silver), tak nám nezbývá než vyčkávat na oficiální oznámení. Vy už se s námi ale v diskuzi podělte o svůj názor na historii a portfolio týmu, který dal světu série Red Faction i Saints Row.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama