Remaster Dragon's Dogma v novém videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remaster Dragon's Dogma v novém videu

Remaster Dragon's Dogma v novém videu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 9. 2017 09:44 1
Reklama

Ke konci května jsme přinesli informaci o chystaném remasteru akčního RPG Dragon’s Dogma. To zamíří na PlayStation 4 a na Xbox One a dnes se můžete podívat na to, jak to bude hře na nových konzolích vlastně slušet.

Capcom v přiloženém videu porovnává hru ve verzi pro PlayStation 3 a PS4 a z této ukázky lze jasně vidět, jak velkým pokrokem zejména po grafické stránce hra za více než pět dokázala projít.

Záběry jsou sice v japonštině, nás však v tuto chvíli zajímá zejména vzhled hry a ten používá pochopitelně jazyk univerzální. Japonština samotná pak jasně vymezuje vybranou domovskou zemi, nicméně této předělávky se dočkají i hráči na západě. V severní Americe hra vyjde již 3. října, do Evropy by mělo toto fantasy RPG dorazit ještě před koncem tohoto roku.

Teď už si ale nenechte ujít přiloženou ukázku a podívejte se, jak moc to této hře sluší a nakolik její atmosféře dokáží prospět dynamické stíny a ostřejší textury. Jinak ale RPG Dragon’s Dogma ve verzi pro současné konzole pochopitelně slibuje být po obsahové stránce věrné originálu a hráči se tak mohou těšit na dobrodružství viděné z pohledu třetí osoby a zasazené do otevřeného světa. Ten přitom půjde prozkoumávat i v doprovodu ovladatelných kumpánů, které si mohou jednotliví hráči zapůjčit i z rozehraných her svých kamarádů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama