PvP režim Wildlands dorazí již v říjnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PvP režim Wildlands dorazí již v říjnu

PvP režim Wildlands dorazí již v říjnu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 9. 2017 08:12
Reklama

Dlouho očekávaný PvP režim pro dosud ryze kooperativní on-line akci Ghost Recon Wildlands se opět o něco přiblížil a od Ubisoftu se čerstvě a v doprovodu nové upoutávky dozvídáme konečné datum vydání ostré verze tohoto módu.

Ten do hry dorazí na všechny platformy naráz již 10. října a ponese jméno Ghost War. Prvně jste o něm přitom mohli slyšet bližší detaily již v půlce září. Na výběr v rámci bitev znepřátelených čtyřčlenných týmů bude hned ze dvanácti tříd a chybět by neměly taktické prvky viděné v základní hře. Stále pochopitelně platí, že tento režim dorazí ve formě zdarma šířené aktualizace základní hry.

K jejímu vyzkoušení a k opětovnému spuštění hry vás už může nalákat zmíněná upoutávka, která v několika málo minutách představuje jen některé z mnoha taktických možností hry a pár vlastností vybraných tříd bojovníků.

Stejně jako v případě ostatních on-line her z produkce Ubisoftu pak vydavatel přislibuje přinášet pravidelné aktualizace obsahu a nabídka herních módů i nabízených map by díky tomu následně měla ještě narůstat.

A vy, jestliže jste ještě neměli s drogovým kartelem Santa Blanca tu čest, určitě můžete zavítat i na Xzone, kde je hra pochopitelně stále k mání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama