FIFA 18 se nejlépe hraje na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka FIFA 18 se nejlépe hraje na PS4

FIFA 18 se nejlépe hraje na PS4

Pavel Makal

Pavel Makal

29. 9. 2017 07:25
Reklama

Letošní ročník fotbálku už nervózně čeká na střídačce a tento pátek konečně vyběhne do našich obýváků. Nová FIFA opět těží maximum z prověřeného Frostbite enginu a pokud si ji chcete užít opravdu naplno, musíte jednoznačně sáhnout po PS4 verzi.

Na PlayStation 4 Pro si fotbal užijete v nekompromisní 4K grafice, která vám společně s plynulejšími animacemi vykouzlí dokonale autentický zážitek. Opravdový fajnšmekři rozpoznají novinku v podobě bohaté škály známých taktických stylů hraní několika světových týmů. Umělá inteligence nově umí tiki-taku některých špičkových evropských mužstev nebo vysoký presink používaný celky v Premier League.

Důležitá je ale hlavně vaše taktika, kterou využijete při hraní on-line nebo až ve čtyřech hráčích u jedné obrazovky. Zvláště k tomu se bude hodit balení s dvěma ovladači. Nic nemá na vzájemné špičkování u jedné telky :)

FIFA 18 vychází už tento pátek 29. září. Vyberte si jedno z výhodných balení s PS4 a vyrazte na hřiště! Navíc ke každému nákupu u Xzone dostanete exkluzivní fotbalové tričko s evolucí fotbalu.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama