Bojovka Killer Instinct dorazila na Steam
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bojovka Killer Instinct dorazila na Steam

Bojovka Killer Instinct dorazila na Steam

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 9. 2017 14:04 3
Reklama

O třenici mezi formátem UWP a Steamem jsme toho již napsali hodně, nicméně snad i na základě stížností významných osob herního průmyslu (kupříkladu komentáře Tima Sweeneyho můžete nalézt zde a zde) Microsoft polevil a skrze slova Phila Spencera přislíbil podporovat Steam i nadále, což má nově za následek vydání bojovky Killer Instinct.

O plánech na vytvoření Steam verze hry jsme přitom již věděli od poloviny června, až nyní však máme šanci se o této verzi hry také dozvědět také něco konkrétního. A doporučit vám na to konto můžeme rozsáhlý příspěvek věnující se nejčastějším otázkám týkajících se právě této verze hry a jejích specifik.

Ta předně podporuje hraní i napříč platformami a ze Steamu se tak budou moci hráči propojit jak s kamarády na Xbox One, tak i s těmi, kteří si hru pořídli skrze Microsoft Store. Steam edice navíc obsahuje všechen dosavadní a sezónami ohraničený obsah, což v praxi znamená 29 bojovníků se všemi možnými obleky i 20 arén.

Negativně ale mohou někteří hráči hodnotit fakt, že na Steam nelze přenášet uložené pozice z verze hry pro Xbox One a stejně tak ani majitelé hry na Xbox One či v Microsoft Store nemohou očekávat, že se automaticky stanou i majiteli této verze hry.

Tak jako tak jsme rádi, že Microsoft vehementně netlačí svůj formát jménem UWP a umí své hry vydat i jinde, byť vlastnictví titulu v rámci Microsoft Store má své nepopiratelné výhody.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama