Battle.net naleznete už i na svém telefonu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battle.net naleznete už i na svém telefonu

Battle.net naleznete už i na svém telefonu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 9. 2017 10:49 3
Reklama

Oznámení na webu Blizzardu přineslo zajímavou informaci týkající se hráčů plně využívajících službu Battle.net. Na mobilních zařízeních s operačními systémy iOS i Android se totiž čerstvě objevila doprovodná aplikace, jež sociální funkce této služby přenáší i do kapsy či kamkoli na cesty.

A platí to i pro český trh, nicméně veselé jsou přitom v tuto chvíli zejména ohlasy a první uživatelské recenze. Ty se většinou nevěnují prosté nabídce této aplikace a její funkcionalitě, ale narážejí na zbytečně dlouhou prodlevu mezi tím, kdy tato aplikace měla vzniknout (tedy dávno) a tím, kdy konečně dorazila na trh.

Pozornost věnovaná jakékoli jízlivosti uživatelů však v tomto případě pochopitelně není na místě a nás mnohem více zajímá nabídka, kterou tato aplikace přináší. V případě této drobné aplikace (ta zabírá pouhých pár desítek MB v závislosti na platformě) se nabídka soustředí zejména na sociální funkce a na komunikaci mezi uživateli. Chybět pochopitelně nesmí ani možnost vyhledávat nové přátele, a pokud tedy vlastníte a aktivně využíváte účet Battle.net, tak určitě doporučujeme tuto věc vyzkoušet.

A ačkoli nejde ve své podstatě o nic zásadního, tak i přesto může být řada hráčů možností komunikace i mimo standardní velké platformy jistě potěšena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama