Známe říjnovou nabídku her na PS Plus
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe říjnovou nabídku her na PS Plus

Známe říjnovou nabídku her na PS Plus

Pavel Makal

Pavel Makal

27. 9. 2017 18:37 27
Reklama

S koncem měsíce se obvykle pojí příjemná povinnost odhalení nových her, které dostaneme v rámci předplatného PlayStation Plus zdarma. Ani září není výjimkou a my už teď víme, jaké tituly budeme moci bezplatně hrát příští měsíc.

Majitelé PlayStation 4 se mohou zaradovat, protože na jejich obrazovky míří sice dva roky starý, ale stále báječný Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. Vynikající taktická akce z pera Hidea Kodžimy by neměla chybět ve sbírce žádného hráče, nyní za ni navíc nemusíte nad rámec předplatného utratit ani korunu. Zároveň se můžete těšit na Amnesia Collection, tedy soubor her z hororové série.

Majitelé PS4 navíc těží i z funkce Cross Buy a stejně jako ti, kteří vlastní handheld PlayStation Vita, si příští měsíc mohou zahrát dvojici her Hue a Sky Force Anniversary. Nabídku uzavírají hry pro PlayStation 3. Starší generace konzolí tentokrát zdarma nabídne tituly Hustle Kings, Monster Jump Battlegrounds a stejně jako na PS4 a Vitě si zde zahrajete i Sky Force Anniversary. 

Jak jste s aktuální nabídkou spokojeni? Minimálně majitelé aktuální generace konzolí od Sony mají podle našeho názoru tentokrát důvod k radosti. Já si teď mohu jen rvát vlasy, že jsem před časem podlehl slevové akci a Metal Gear digitálně pořídil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama