Představujeme otce Theodora z Evil Within
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představujeme otce Theodora z Evil Within

Představujeme otce Theodora z Evil Within

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 9. 2017 15:10 1
Reklama

Tak trochu náboženského fanatika a zároveň i tak docela dost nebezpečnou postavu představuje nová ukázka z chystaného hororu The Evil Within 2. V rámci toho představí Šindži Mikami a tým vývojářů spravedlivého kněze Theodora, jehož vize spravedlnosti a správného konání je celkem slušně pokřivená a zvrácená.

Otec Theodore bude velmi nebezpečnou postavou, která, stejně jako hlavní hrdina, pátrá po Lily. Jejich motivace je však odlišná a není třeba jistě dodávat, kterak by bylo záhodno, aby to byl právě Sebastian, kdo Lily nakonec nalezne jako první. Jinak by totiž nejen s ní mohl být amen.

Do hororového světa jménem Stem se přitom Theodore vydal po svých a z vlastní vůle se tam také zabydlel, motivací je mu přitom snaha onen tajemný svět hry změnit k obrazu svému a na pomoc si při té příležitosti pozval své pohůnky a věrné následovatele. Zkrátka chlapík do nepohody, který své největší trable nejraději řeší za pomocí očisty ohněm.

Horor The Evil Within 2 vychází na konzolích i na PC již 13. Října. K mání bude samozřejmě i na Xzone a v budoucnu bychom se při troše štěstí možná mohli dočkat i verze pro Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama