Need for Speed Payback zve do Vegas
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Need for Speed Payback zve do Vegas

Need for Speed Payback zve do Vegas

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 9. 2017 07:46
Reklama

Do sluncem zalitého Fortune Valley vás zve upoutávka na nové Need for Speed Payback, které se již během listopadu vydají potěšit fanoušky arkádového závodění zasazeného do otevřeného světa hry.

Ten bude na rozdíl od předešlého dílu série dostupný i v rámci offline singleplayeru a jak už napovídá přiložená ukázka, tak se určitě bude nač těšit. Tedy minimálně v otázce prostředí hry.

Fortune Valley, jak je nám známo již z dřívějška, je lokace hojně inspirovaná městem hříchu a jeho nejbližším okolím, díky čemuž lze ve videu spatřit řadu lokací více či méně známých s tím, že nabízených výzev by měl být určitě dostatek.

Na to konto lze vidět závodní tratě posazené i do pouště a na nejistou šotolinu, o nic kdovíjak náročného však beztak jistě nepůjde, neboť tomu všemu bude bez pochyb vládnout spíše arkádový jízdní model. Ten se prezentuje například ukázkou hravé jízdy po zadních kolech.

Za další nechybí ochutnávka honiček s policií či náhled na autodílny s tím, že všechny tyto prvky bude možné zkoušet již 10. listopadu, a to na Xbox One, PlayStationu 4 i na PC. K předobjednání je hra pochopitelně i na Xzone, kde ke hře navíc obdržíte i bonusové DLC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama