Poslední příběhové DLC pro Nioh je tu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Poslední příběhové DLC pro Nioh je tu

Poslední příběhové DLC pro Nioh je tu

Pavel Makal

Pavel Makal

26. 9. 2017 08:55 4
Reklama

Až se letos na konci roku budeme přít o to, jaké hry nás v uplynulých dvanácti měsících zasáhly nejvíce, Nioh samozřejmě nebude chybět, a to i přesto, že vyšel už na počátku roku a takové hry mají často stíženou pozici prostě proto, že se na ně zapomene. Nioh se ale nyní připomíná posledním rozšířením.

To nese vypovídající název Bloodshed’s End, tedy Konec krveprolití, ale pokud se podíváte na přiložený trailer, velmi rychle zjistíte, že krve si tu užijete dosytosti. Děj rozšíření je umístěn okamžitě za události předchozího DLC Defiant Honor, tedy do poslední fáze období Sengoku. Právě tady by měl příběh hlavního hrdiny Williama dosáhnout konce.

Jako obvykle s rožšířením dostanete nové zbraně, zbroj, nepřátele a také se setkáte s novými historickými postavami. I toto rozšíření přinese kromě hlavních příběhových misí také menší subquesty a samozřejmě Twilight mise. Největší novinkou má být takzvaný Abyss režim, ten ale vývojáři zatím drží přísně pod pokličkou.

Nioh je k dispozici exkluzivně na platformě PlayStation 4. DLC si buď můžete pořídit samostatně za necelých 10 dolarů, nebo jej získat v rámci season passu se zbylými dvěma placenými rozšířeními. V naší recenzi si hra odnesla plný počet bodů a pokud máte v oblibě moderní akční RPG, měli byste jí určitě věnovat pozornost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama