Doom na Switchi v 720p a 30 FPS i v doku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Doom na Switchi v 720p a 30 FPS i v doku

Doom na Switchi v 720p a 30 FPS i v doku

Pavel Makal

Pavel Makal

25. 9. 2017 09:22 7
Reklama

Doom pro Switch se stal živým tématem pro naše diskuze a jsme opravdu velice zvědavi, jak si konzole od Nintenda s pekelnickou střílečkou poradí. Ve starších novinkách můžete nalézt například i první záběry z hraní, nyní se dozvídáme nové technické detaily toho, jak bude Doom na Switchi fungovat.

Předně se konečně vyjasnila situace kolem rozlišení. Doom poběží v 720p, a to jak v handheldovém režimu, tak i v případě, že konzoli vložíte do doku a budete hrát na velké obrazovce. V obou případech také hra cílí na 30 FPS. Na portu s id Software spolupracuje studio Panic Button. Narozdíl od chystaného Skyrimu nenabídne Doom pohybové ovládání.

Naposledy se Doom na konzolích od Nintenda objevil před dlouhými dvaceti lety. Tehdy šlo o verzi Doom 64. Vůbec poprvé tomu pak bylo o dva roky dříve ve verzi pro Super Nintendo Entertainment System. Doom na Switchi neprojde žádnými obsahovými změnami, nemusíte se bát snížené brutality a rvát démonům části těl budete moci bez problémů kdekoli si zamanete. A to je skvělé.

Jak už jsme vás v minulosti informovali, pokud se rozhodnete pořídit si Doom pro Switch v krabicové verzi, čeká vás ještě stahování multiplayerové složky hry, která zabere zhruba 9 GB. Hra by se měla vydání dočkat ještě do konce letošního roku. Na Switch míří i další drsná střílečka od Bethesdy, tedy chystaný Wolfenstein: New Collosus. Ten se ale na konzoli od Nintenda objeví až příští rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama