Tara se bohužel asi do Overwatche nepodívá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tara se bohužel asi do Overwatche nepodívá

Tara se bohužel asi do Overwatche nepodívá

David Plecháček

David Plecháček

22. 9. 2017 13:47 1
Reklama

Pojďme si představit novou postavu do Overwatche. Naposledy seznam hrdinů rozšířil útočný Doomfist, tentokrát si ale představíme novou supportku. Je jí Tara. Má to ale háček. Její autorka Purrfait, skutečným jménem Mapithak Weerawanová, nemá s Blizzardem ani samotnou hrou nic společného.

Nejedná se totiž o novou postavu, která by se do hry chystala, nýbrž o magisterský projekt zmíněné autorky. Ten následně po získaném titulu umístila na oficiální fórum hry, kde si velice rychle získal fanoušky. 

Novou hrdinkou je totiž sympatická Thajka Tara – Tara, v thajštině „Voda“, je postavou, jejíž návrh vychází z oblíbených rybek tzv. Bojovnic. Právě voda je pro ni stěžejním prvkem, počínaje designem, konče ale i schopnostmi. Jednou z nich je vytvoření neprodyšné vodní bubliny, do které uzavře nepřítele a následně jej může během dvou vteřin přesunout pryč. Samotná Tara se ale během toho nemůže nijak hýbat.

Protože se ale jedná o podpůrnou jednotku, může Tara aktivovat až dva drony, které v okruhu necelých dvou metrů léčí všechny přítomné. Samozřejmostí je i klasická střelba ze zbraně, kterou má hrdinka neustále k dispozici.

Celý dokument je neuvěřitelně propracovaný a nevědět, že se jedná o něčí univerzitní projekt, ihned by se o Taře hovořilo jako o jasném dalším přírůstku do seznamu hrdinů. Mapithak má totiž propracováno úplně všechno, včetně speciálních oblečků i jejího domovského prostředí. Kdyby se Tara do hry nakonec dostala, ani bychom se nedivili.

Upřímně bychom si to totiž dokonce přáli. První krůček už ale někdo udělal za nás – osud tomu chtěl, že si projektu všiml sám Jeff Kaplan, šéf vývoje hry, a upřímně práci Mapithak ocenil. „Je úžasná. Máš vážně talent!“ napsal. Tak doufejme, že jí rovnou i osloví a nebude dlouho trvat a za Taru si zahrajeme. 

Na celou její práci se můžete podívat v tomto dokumentu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama