Sledujte první záběry z Doomu pro Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte první záběry z Doomu pro Switch

Sledujte první záběry z Doomu pro Switch

Pavel Makal

Pavel Makal

22. 9. 2017 08:49 3
Reklama

Oznámení loňského Doomu a letošního Wolfensteina pro Nintendo Switch bezesporu patří k jedněm z nejpříjemnějších zpráv, jakých se majitelé této platformy v poslední době dočkali. Zahraniční novináři si v nedávné minulosti měli možnost pekelnou střílečku od id Softu vyzkoušet a na veřejnost se nyní dostaly první dojmy z hraní a také první screenshoty.

Několik šťastlivců si mohlo hru vyzkoušet v přenosném režimu Switche, o podobě hry v případě, že je konzole v doku u televize, zatím informace nemáme. Přesto jsou prvotní ohlasy velmi pozitivní a podle řady novinářů vypadá Doom na Switchi lépe, než původně čekali. Ačkoli se vizuálně tato verze samozřejmě nemůže rovnat těm pro PS4 nebo Xbox One, pořád se jedná o velice kvalitní zážitek.

Podle informací byla hra testována na debugové konzoli, takže se do vydání mohou ještě některé prvky změnit. Zatímco na ostatních konzolích hra cílí na hodnotu 60 FPS, v případě Switche je omezena na 30 s tím, že bohužel v současné verzi údajně framerate občas zakolísá. Dojmy se ale zpravidla shodují v tom, že fakt, že si hru můžete vzít s sebou na cesty, tento problém bez problémů vyvažuje a Doom na Switchi není chudým příbuzným, jako tomu bylo například u některých titulů pro PS Vita. Díváme se na tebe, Borderlands 2.

Doom pro Switch by měl dorazit ještě do konce tohoto roku, k dispozici bude v kompletní edici se všemi DLC. Jsme zvědavi, jak bude hra nakonec vypadat na velké obrazovce. Na našich stránkách se určitě dočkáte recenze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama