RPG Pillars of Eternity II má vydavatele
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka RPG Pillars of Eternity II má vydavatele

RPG Pillars of Eternity II má vydavatele

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 9. 2017 09:27
Reklama

Vývojářský tým Obsidian Entertainment oznamuje spojení s vydavatelstvím Versus Evil, které se díky této dohodě postará o vydání tradičního izometrického fantasy RPG Pillars of Eternity II: Deadfire.

To dorazí na PC, Mac i na Linux počátkem příštího roku (přesnější datum vydání prozatím neznáme) a ve zveřejněném tiskovém prohlášení se pochopitelně obě strany poplácávají po zádech a vychvalují jeden druhého. Nás však v tuto chvíli zajímá spíše to, zda toto duo týmů plánuje oznámit i konzolovou verzi hry.

Ta v případě prvního dílu hry (recenzi čtěte zde) dorazila o více než dva roky později, dalo by se tedy očekávat, že bychom se postupem času mohli dočkat i konzolových verzí tohoto pokračování.

Úspěch v podobě necelých čtyř milionů dolarů v rámci crowdfundingové kampaně však vypovídá o tom, že pozornosti se tomuto titulu dostává v dostatečném množství. Ostatně celkový úspěch na Kickstarteru byl dosažen již během jediného dne.

A pro úplnost již jen dodáme to, že vydavatelství Versus Evil má na svém kontě například tituly ze série The Banner Saga či Armikrog. O vydání prvního dílu tohoto RPG se přitom postaral Paradox Interactive.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama