Nové informace o mecha akci Left Alive
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové informace o mecha akci Left Alive

Nové informace o mecha akci Left Alive

Pavel Makal

Pavel Makal

22. 9. 2017 13:49
Reklama

O čerstvě odhaleném titulu Left Alive jsme vás už několikrát informovali a povídáme si o něm i v aktuálním hPodu. Mecha akce s prvky survivalu se zatím představila jen krátkým teaserem, nyní se díky japonskému magazínu Gematsu dozvídáme několik zajímavých nových detailů.

Hra spadá do série Front Mission a její děj se odehrává mezi pátým dílem a Front Mission Evolved. V rámci příběhové kampaně dostanete na povel tři hrdiny, kteří se o hlavní roli budou střídat a jedním z nich je i žena. Jsou to právě oni, koho jsme mohli vidět na prvním dostupném artworku, který tolik připomíná stylizaci série Metal Gear díky přítomnosti designéra Jódži Šinkawy.

Hra bude především singleplayerovým zážitkem, nabídne však i nějaké ty online prvky. Vývoj je v tuto chvíli zhruba v polovině svého cyklu, hry bychom se měli dočkat v průběhu příštího roku. Míří na PlayStation 4 a PC. V rámci hraní si osedláte bojové stroje Wanzer, dojde ale i na stealth pasáže. Děj hry je zasazen do Ruska roku 2127.

Jak jsme již psali ve starších novinkách, na projektu se setkala celá řada známých jmen. Kromě zmiňovaného Šinkawy je to například Šindži Hašimoto, který v minulosti pracoval na sériích FInal Fantasy a Kingdom Hearts a v případě Left Alive má roli producenta. Ruku k dílu přiloží také Jošifumi Takešima, veterán série Armored Core, nebo Takajuki Janase, designér mechů v Ghost in The Shell: Arise nebo Xenoblade Chronicles X. Žánroví fanoušci se tedy jednoznačně mají nač těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama