Může The Evil Within 2 dorazit i na Switch?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Může The Evil Within 2 dorazit i na Switch?

Může The Evil Within 2 dorazit i na Switch?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 9. 2017 14:05
Reklama

Bethesda to s podporou Nintenda Switch myslí zřejmě vážně a předešlá slova o pozornosti začínají padat na úrodnou půdu. Tento týden jsme slyšeli o plánech vydat Wolfenstein II i Doom (který jsme rovněž viděli v pohybu), tímto by to však zřejmě ještě skončit nemuselo.

Pete Hines se totiž nechal slyšet, že zmíněná dvojice titulů může být prostým začátkem. A kupříkladu úspěch nové Zeldy naznačil, že potenciál tato platforma určitě má a že minimálně o velké explorativní tituly by zájem být mohl. Chystaný Skyrim si tedy své publikum jistě nalezne, jak to ale bude dál, to už zřejmě naznačí právě úspěch všech těchto titulů.

A k tomu se navíc z rozhovoru pro magazín GameSpot dozvídáme, kterak by producent hororu The Evil Within Šindži Mikami rád právě tento svůj titul spatřil i na Switchi. To samozřejmě samo o sobě ještě nic neznamená, Mikami je však důležitou postavou v týmu a v kombinaci se změnou v přístupu Bethesdy ke konzolím od Nintenda to však zní celkem nadějně.

The Evil Within 2 každopádně dorazí již 13. října, a to minimálně prozatím pouze na PC, Xbox One a na PlayStation 4. Předobjednávat můžete pochopitelně i na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama