Code Vein nenabídne nastavení obtížnosti
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Code Vein nenabídne nastavení obtížnosti

Code Vein nenabídne nastavení obtížnosti

Pavel Makal

Pavel Makal

22. 9. 2017 09:32 4
Reklama

Jestliže máte v oblibě moderní podobu akčních RPG, jakou nastolilo studio FromSoftware, určitě vám neunikl chystaný projekt Code Vein, který vzniká taktéž pod hlavičkou společnosti Bandai Namco. Upírská rubačka s pořádnou porcí krve ale nechce být jen dalším klonem Dark Souls, jak říká šéf vývoje Hiroši Jošimura.

Nějaké styčné body se ale přeci jen najdou. Tak předně, pokud jste doufali v možnost nastavení obtížnosti, máte smůlu. Code Vein po vzoru mnoha jiných her nic takového nenabídne a hru musíte pokořit přesně tak, jak vývojáři zamýšleli. Žádné ústupky se nekonají. Z prvních záběrů, které jsme měli možnost vidět, je patrné, že co se soubojového systému týče, budou tu veterání Souls jako doma. Nějaké ty zásadní novinky se ale přeci jen najdou.

Tou nejdůležitější je pravděpodobně systém společníků, kteří budou hrdinu na jeho pouti nehostinným, postapokalyptickým světem provázet. Společníka můžete využít jako vábničku na nepřátele, v soubojích s náročnějšími bossy může aspoň částečně fungovat jako tank a poskytnout vám alespoň nějaký prostor pro to, abyste dočerpali ztracenou sílu. Mimo to má každý ze společníků oplývat vlastním příběhovým pozadím a charakterem, čímž ještě více přispějí k detailnímu vykreslení herního světa.

Code Vein má vyjít až příští rok a v plánu jsou verze pro PC, Xbox One a PlayStation 4. Hra sází na silnou anime stylizaci, ponurý příběh a komplexní soubojový systém.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama