20 minut z izometrické brutální akce Ruiner
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 20 minut z izometrické brutální akce Ruiner

20 minut z izometrické brutální akce Ruiner

David Plecháček

David Plecháček

22. 9. 2017 11:45 1
Reklama

Rok ticho, pak Gamescom a od té doby intenzivní přísun informací. Tak by se dal shrnou marketingový plán studia Reikon Games a jejich zajímavé kyberpunkové hry Ruiner. Pokud vás hra spadající pod Devolver Digital zajímá, měli byste zbystřit.

Tím důvodem je jednak to, že se nebezpečně rychle blíží její datum vydání, ale i to, že se o ní začíná hovořit ještě s větší vervou. Tentokrát ale za hru bude hovořit její vlastní gameplay. Můžete se tak podívat na necelých 20 minut trvající záběry z roku 2091, v němž se izometrická střílečka odehrává.

I studio Reikon nám nevěští příliš utopistickou budoucnost, a tak ani město Rengkok není zrovna pověstným rájem. Ačkoli hra popisuje hlavního hrdinu jako určitého blázna, jeho motivem k rozsévání zkázy není jen touha po lepším světě, ale především fakt, že mu zmizel jeho bratr, a tak ve spolupráci s jedním hackerem podniká výpravu za jeho záchranou.

Ani Ruiner se neobejde bez augmentací, s jejichž pomocí překonáváme nástrahy a rozléváme hektolitry krve ostatních nepřátel. Samy o sobě ale nestačí, a tak se musíte polehnout na své reflexy a samozřejmě na arzenál všemožných zbraní. Kam až nás hra zavede, zjistíme 26. září. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama