První záběry z Not a Hero pro Residen Evil 7
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První záběry z Not a Hero pro Residen Evil 7

První záběry z Not a Hero pro Residen Evil 7

Pavel Makal

Pavel Makal

21. 9. 2017 10:32 10
Reklama

Resident Evil 7 nás zkraje letošního roku velmi potěšil a naznačil směr, jakým by se série mohla ubírat do budoucna. Hra se od vydání dočkala několika DLC, na to s názvem Not a Hero však dosud čekáme, přestože původně se mělo objevit ještě v průběhu jara. Capcom nyní zveřejnil první záběry z hraní.

V Not a Hero dostaneme na povel veterána série Chrise Redfielda. Tvrďák s elitním výcvikem ostře kontrastuje s hrdinou základní hry, civilistou Ethanem Wintersem, i přesto ale jeho pouť nebude vůbec snadná a bude muset čelit celé řadě děsivých monster. Otázkou je, zda Redfielda po jeho letitých zkušenostech ještě vůbec něco dokáže překvapit. Not a Hero vychází 12. prosince letošního roku.

Pokud jste do Resident Evilu 7 dosud nepronikli, možná se vám vyplatí počkat na chystanou Gold edici, která bude obsahovat veškerý dodatečný obsah a také DLC End of Zoe, které osvětlí finální osud této postavy.Majitelé season passu k původní hře jej dostanou zdarma, všichni ostatní za něj ale budou muset zaplatit zhruba 15 dolarů.

Resident Evil 7 přenesl sérii do pohledu z vlastních očí a nabídl svěží přístup a zcela odlišnou atmosféru, než tomu bylo v posledních dílech slavné série. Jsme rozhodně zvědavi, kam značka zamíří příště. V současné době očekáváme vydání Resident Evil: Revelations 1 a 2 na platformu Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama