Greene by chtěl v PUBG klasickou kampaň
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Greene by chtěl v PUBG klasickou kampaň

Greene by chtěl v PUBG klasickou kampaň

David Plecháček

David Plecháček

21. 9. 2017 13:02 2
Reklama

S jídlem přichází chuť. Dalo se čekat, že po úspěchu Battlegrounds začne mít Brendan Greene velké plány. Desetiletkou začínaje, novým výrokem o singleplayerové kampani konče. Sám svůj sen potvrdil na nedávné akci AMA na Redditu.

Podle vlastního názoru zastává ostrov, na němž se Battlegrounds odehrává, dostatek prostoru na to, aby se z něj mohlo stát dějiště pro klasickou kampaň. Samozřejmě je to hodně vzdálená představa, a to především kvůli tomu, kolik práce ještě zbývá. Studio Bluehole v tuto chvíli neustále přidává nový obsah do multiplayeru, anebo hru ladí a optimalizuje, aby byla připravená na spuštění ostré verze.

Není to ale jen kampaň, další věcí, která by se do Battlegrounds mohla prodrat, je destrukce okolí. Sám Greene tuto možnost prosazuje, ale má to háček: „Byl bych rád za větší destrukce, ale to vyžaduje od serverů více výkonu, a proto musíme být opatrní.“ Proto je to spíše hudba vzdálenější budoucnosti. Základní zničitelnost ale PUBG obsahuje už teď.

Reálnější je proto dodání noční mapy. „Viděl jsem nějaké prototypy, a myslím, že budete překvapení, jak dobře to vypadá. Nestanovili jsme si ale žádný termín, do kdy bychom novinku chtěli představit, stále ale před sebou máme spoustu práce,“ dodal.

Je toho samozřejmě mnohem více. Pro co nejvíce informací vám doporučujeme navštívit samotný Reddit. Odkaz naleznete pod tímto článkem. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama