Tvůrci I am Bread mají nového scenáristu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci I am Bread mají nového scenáristu

Tvůrci I am Bread mají nového scenáristu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 9. 2017 09:09 3
Reklama

Počátkem května jsme vás informovali o odchodu Cheta Faliszeka z Valve. Tento chlapík měl na starosti psaní scénářů a po více než dekádě se rozhodl zkusit své štěstí jinde. A dnes vzalo za své ono tajemství o tom, jakým směrem se vlastně Faliszek vydal.

Chet Faliszek zamířil možná poněkud překvapivě do britského týmu Bossa Studios, který vám může být zejména díky ujeté arkádě I Am Bread a díky sandboxovému on-line titulu Worlds Adrift. Obě zúčastněné strany se přitom novou dohodou chlubí na svých účtech na Twitteru.

V současnosti jsou však jakékoli další plány týmu zahalené tajemstvím a nevíme tedy ani to, zda se Faliszek připojí k vývoji Worlds Adrift, či zda snad spolupracuje na titulu novém. Víme však, že tým Bossa Studios v minulosti koketoval s middleware technologií Spirit AI, jež má zaštiťovat existenci inteligentních a pevným skriptem nepoháněných postav.

Jak to tedy bude s tímto týmem, to teprve uvidíme, smutná však zřejmě zůstává situace v samotném Valve, odkud postupně odešli i ostatní scenáristé a velké talenty jménem Marc Laidlaw a Erik Wolpaw.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama