Monster Hunter: World má datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Monster Hunter: World má datum vydání

Monster Hunter: World má datum vydání

Pavel Makal

Pavel Makal

19. 9. 2017 12:39 3
Reklama

Monster Hunter: World patří jednoznačně k nepříjemnějším překvapením letošní E3. Slavná a populární série se po dlouhé době vrací na velké obrazovky a navíc opouští přístav platforem Nintenda, v posledních letech kotvila. World si budeme moci zahrát na PlayStation 4, Xboxu One a PC a nyní už víme, kdy se tak stane.

Capcom konečně odhalil celosvětové datum vydání, které není zdaleka tak vzdálené, jak byste si mohli myslet. Loveckou kamizolku na sebe konzoloví hráči navléknou už 26. ledna příštího roku. Na PC hra vyjde o něco později, přesné datum ale vydavatelství zatím nespecifikovalo. Pokud by vám ale tyto informace nestačily, pochlubila se japonská společnost i dalšími střípky.

Světlo světa například spatřil nový trailer, v nemž se můžete pokochat jak vzhledem městečka, odkud budete pořád své výpravy, nouze však není ani o záběry masivní kořisti, která na vás v divočině čeká. Trailer také přináší informace o předobjednávkových bonusech, tedy nových setech zbrojí, a také o obsahu digitální deluxe edice.

Mimo to jsme se dozvěděli o obsahu sběratelské edice pro ty největší fanoušky. Ta obsahuje kromě soundtracku obsahuje také figurku nové příšery jménem Nergigante. Ve spolupráci se Sony pak Capcom představil novou edici PlayStation 4 Pro s motivem hry. Bohužel je zatím její vydání stanoveno jen pro Japonsko a nevíme, zda se jí dočká i zbytek světa. Země vycházejícího slunce ale tuto edici obdrží už 7. prosince letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama