Sledujte příběhový trailer CoD: WWII
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte příběhový trailer CoD: WWII

Sledujte příběhový trailer CoD: WWII

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 9. 2017 18:45 5
Reklama

Již dlouhá léta platí, kterak příběhem není série Call of Duty živa. Důkazem o tom může být kupříkladu absence singleplayerové kampaně u Black Ops III na předešlé generaci konzolí, nicméně Activison a potažmo ani Sledgehammer Games na sólové hraní stále nezapomínají a vy se tak můžete pokochat čerstvou příběhovou ukázkou z Call of Duty: WWII.

Ta je samozřejmě nabitá bombastickou akcí, maximálně svižným střihem a příslibem vyprávění o těch nejlidštějších hrdinech druhé světové války. Ti se mihnou těmi největšími a nejslavnějšími operacemi tohoto konfliktu a zjevně zavítají také na celou řadu bojišť.

Hlavním hrdinou přitom po většinu kampaně slibuje být vojín Ronald „Red” Daniels, který se v příběhu hry do války zapojí během vylodění v Normandii a který se zjevně podívá mimo jiné i na zamrzlou půdu Bitvy v Ardenách.

Chybět samozřejmě nesmí ani příslib epičnosti a celá ta ukázka vypadá přinejlepším o dost zajímavěji, než ta loňská a Infinite Warfare představující. Obrázek si o tomto mixu záběrů přímo ze hry a CGI už ale určitě udělejte sami:

Call of Duty: WWII vychází již 3. listopadu na konzole i na PC a předobjednávat si hru můžete samozřejmě například i na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama