Zkušený vývojář opouští Naughty Dog
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zkušený vývojář opouští Naughty Dog

Zkušený vývojář opouští Naughty Dog

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 9. 2017 09:10 2
Reklama

Jméno Bruce Straley vám příliš povědomé být nemusí, tento chlapík však v roce 1999 jako tehdy ještě pouhý tvůrce textur nastoupil do týmu Naughty Dog a nyní a o osmnáct let později z vývojářského studia odchází z pozice spolupracujícího vedoucího vývoje řady velkých titulů.

V minulosti se Straley podepsal například na titulech Jak and Daxter, Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves, The Last of Us včetně přídavku Left Behind a svůj díl práce odvedl i na Uncharted 4: A Thief’s End.

příspěvku na blogu týmu nicméně oznamuje odchod a popisuje těžké rozhodnutí i loučení s týmem, který mu za ta léta přirostl k srdci a který mu fungoval jako druhá rodina. Důvody odchodu jsou v současnosti neznámé, dá se však předpokládat, že za tím může být touha po změně či dlouhodobé pracovní vytížení.

Další plány tohoto tvůrce jsou však zatím neznámé, Straley ovšem vyzývá ke sledování jeho Twitter účtu, kde slibuje snad již brzy odhalit své další aktivity. Utíkat od kreativního procesu však prý nehodlá a určitě bychom tedy o něm v dohledné budoucnosti mohli opět slyšet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama