Nové informace o Super Mario Odyssey
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové informace o Super Mario Odyssey

Nové informace o Super Mario Odyssey

David Plecháček

David Plecháček

14. 9. 2017 08:52 9
Reklama

Ještě před několika hodinami bychom mohli jednoznačně říct, která z her bude Switch táhnout v předvánočním období. Mario pořád asi stojí nejvýše, ale Doom také sehraje svou roli a spolu s Wolfensteinem udělali ze Switche ještě o chlup lákavější kus hardwaru. Přesto ale značná část Nintenda Direct patřila právě bývalému instalatérovi. Co jsme se dozvěděli nového?

Předně jsme viděli novou ukázku ukazující zase o něco víc. Super Mario Odyssey vyjde už příští měsíc, a tak o něm uslyšíme stále častěji. Teď je čas shrnout si to, co víme. Víme, že v nové 3D hopsačce bude hrát stěžejní roli Mariova čapka z Cap Kingdom, která se s Mariem spojí, aby společně zachránili princeznu Peach od zlého Bowsera, na jejíž hlavě je pro změnu sestra zmíněné čepice, Tiara.

Ne snad tak důležitou roli, ale přesto má ve hře své místo i další oblečení. Toho bude hned několik druhů a Mario tak bude střídat nejrůznější outfity. To proto, aby zapadl do místních prostředí, nebo prostě jen tak, protože proč ne. V traileru se na některé modely můžete podívat, nechybí ten z Mario Maker nebo set Dr Maria. A dokonce ho uvidíte i svlečeného do půl těla.

Zajímavější je ale odhalení dvou nových světů, Shiverie zastřené sněhem a ledem ve Snow Kingdom, a Bubblaine, prozměnu ze Seaside Kingdom, v němž hraje prim voda. Mělo by jich být ještě víc, přičemž ke každému náleží několik Power Moons, hlavních herních collectiblů. Podle menu by jich mělo být až 50 v každém světě. Je ve vašem zájmu je posbírat všechny.

Ke hře samozřejmě budou i Amiiba. U třech z nich už víme, co dělají. Wedding Mario, Wedding Peach a Wedding Bowser vám zaručí svatební outfit, přičemž Mario vám dopřeje chvilku klidu díky dočasné nepřemožitelnosti, Peach vám přidá jedno srdíčko a Bowser odhalí zlaťáky kolem vás. O schopnostech a bonusech ostatních se dozvíme později.

Od začátku prodejů nové konzole od Nintenda nebylo k dispozici příliš mnoho bundlů se Switchem, Mario svůj ale samozřejmě dostane. Součástí balení jsou speciální rudé Joy-cony a rudá schránka na Switch, aby byla vaše konzole na cestách v bezpečí a vy si s ní neopatrným zacházením něco neudělali. Podle předpokladu vyjde spolu v den vydání hry, tedy 27. října.

Co říci závěrem? Že se toho v ukázce ukázalo víc. Ukázaly se minihry, Koopa Freerunning, Jump Rope Challenge, RC Car Challenge, všechny s online žebříčky. A také nesmí chybět foto režim, v němž si můžete aplikovat nejrůznější filtry, a následně si vaše výtvory poslat přímo do vašeho telefonu. Raději se ale na ukázku podívejte sami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama