Nintendo na Switchi oživí hry z automatů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo na Switchi oživí hry z automatů

Nintendo na Switchi oživí hry z automatů

David Plecháček

David Plecháček

14. 9. 2017 10:18
Reklama

Tzv. Virtual Console na Switchi stále ještě není a Nintendo ji fakticky nijak nepotvrdilo, ale i tak se japonská společnost dívá směrem do minulosti a říká si, jaké hry by mohla z dob dávno minulých vytáhnout. A tak ožívají automatové klasiky. Na Nintendo Direct se objevila první z nich – Mario Bros.

Jen Mario Bros. Nemyslíme Super Mario Bros., myslíme vážně jen Mario Bros., který přesto možná znáte. Originál vyšel na automatech v roce 1983, přičemž později se několikrát objevil jako minihra ve hrách od Nintenda, například v Super Mario Bros. 3 a poté v Super Mario Advance. Kompetetivně-kooperativní hopsačku si můžete připomenout přímo ve videu.

Mario Bros. vyjde 27. září. Následovat ale budou další hry z automatů, jako například Vs. Super Mario Bros., Vs. Balloon Fight, Vs. Ice Climber, Vs. Pinball, Vs. Clu Clu Land a Punch-Out!! Za všemi porty stojí studio Hamster, tedy společnosti, která přivedla například sérii Neo Geo na PS4 a Xbox One.

Všechny hry budou samozřejmě podporovat hru dvou hráčů za pomoci vašich Joy-conů. Nintendo zároveň upozornilo, že automatové porty se budou lišit od těch, které si můžete pamatovat z dob konzole NES. Některé změny jsou výraznější, jako například v Punch-Out!!, jiné drobnější a ocení je jen nejnáruživější fanoušci.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama