Sony trefně komentuje výrok Josého Mourinha
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony trefně komentuje výrok Josého Mourinha

Sony trefně komentuje výrok Josého Mourinha

David Plecháček

David Plecháček

13. 9. 2017 10:46 8
Reklama

Včera začala skupinová fáze fotbalové Ligy mistrů. Vstoupili do ní velké kluby stejně jako někteří čeští hráči. A někteří z nich si proti velkoklubům i zahráli. Jako třeba Tomáš Vaclík a Marek Suchý s Basilejí proti Manchesteru United. Zatímco první poločas z pohledu United představoval ideální výkon, s tím druhým už kouč José Mourinho tak spokojený nebyl.

Nebojte se, nezavádíme pravidelné středeční sportovní okénko, následující zpráva má stále souvislost s hrami. Mourinho totiž v rozhovoru pro BBC po zápase řekl, že do stavu 2 : 0 hrál jeho tým stabilně a sebevědomě. „Poté se ale všechno změnilo, přestali jsme hrát vážně a přestali jsme dělat dobrá rozhodnutí,“ říkal na adresu svých hráčů. „Hráli jsme fantasy fotbal, fotbal jako na PlayStationu,“ komentoval druhou polovinu na Old Trafford. „A to nemám rád. Samé triky a parádičky.“

Je v tuto chvíli jedno, který z fotbalů Mourinho myslel, nicméně reakce od Sony na sebe nenechala dlouho čekat. A byla pořádně břitká. Na oficiálním britském twitterovém PlayStation účtu se objevil trefný komentář, který v narážce na oblíbenou defenzivní taktiku "autobusu" (tedy všech hráčů v poli před vlastním velkým vápnem) portugalského stratéga říká: Sorry José, na PlayStationu autobusy neparkujeme... Jsme tu, abychom bavili.

Pravda je, že ani Pro Evolution Soccer ani FIFA nepřejí defenzivním stylům a především sází na to lahodit oku hráče. Obě série shodou okolností v těchto dnech vychází. PES 2018 vyšlo včera a FIFA vyjde 29. září. I letos budeme mít podobný servis jako loni, první články vám přineseme v následujících dnech.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama