PC verze The Division je na víkend zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PC verze The Division je na víkend zdarma

PC verze The Division je na víkend zdarma

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 9. 2017 13:08 5
Reklama

Volné víkendy bývají pravidelnou příležitostí k tomu, aby si hráči vyzkoušeli jednotlivé on-line tituly a měli možnost si na vlastní kůži vyzkoušet, zda jim ta či ona hra sedne, či zda se v jejich případě jedná o ztrátu času. A jeden takový se právě chystá i v případě third person akce The Division z dílny francouzského Ubisoftu.

Aktuální nabídka přinese hráčům možnost vyzkoušet všechen obsah základní verze hry, k dodatečně vydaným přídavkům se však nedostanou. I to je ale již dostatečně lákavá nabídka sama o sobě a my můžeme jen vzpomenout na nedávné lákání na rozšíření obsahu v podobě aktualizace jménem Resistance.

Přídavek se pochopitelně týká všech verzí hry, nabídka volného víkendu však tentokrát osloví pouze hráče na PC, konzoloví hráči si musí počkat na jiné kolo. Z pohledu Ubisoftu jich je zkrátka aktuálně zřejmě dostatek a vydavatel nemá v tuto chvíli zapotřebí tamní komunitu jakkoli nadále rozšiřovat.

Tak jako tak tento víkend pro hráče na PC začíná již zítra v sedm hodin večer našeho času a potrvá až do neděle a do sympatických desíti hodin večer. Pokud jste tedy o tuto akci ještě nezavadili, tak si určitě chvilku najděte. Plnou verzi hry poté samozřejmě můžete ve verzích pro konzole i pro PC zakoupit například na Xzone.

V případě Uplay obchodu pak aktuálně rovněž Ubisoft nabízí hru v akci a k tomu můžete hru začít stahovat již nyní a být tak zavčasu připraveni vrhnout se zpět do akce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama