NES Classic Edition se příští rok vrátí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka NES Classic Edition se příští rok vrátí

NES Classic Edition se příští rok vrátí

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 9. 2017 15:00 6
Reklama

Nintendo avizuje, že v minulém roce velmi nedostatkové množství v podobě retro konzole NES Classic Edition se ještě jednou navrátí na trh a svoji šanci ukořistit konzoli dostanou i ti hráči, kteří původně zaspali a nechtěli kupříkladu platit větší obnos neférovým překupníkům.

Tuto vánoční sezónu ještě přitom na trh dorazí Super NES Classic Edition (a to snad i ve větším množství než v případě prvně citované konzole), starší bratříček se však opětovně ukáže nejdříve až v polovině příštího roku, a to jak na západě, tak i u nás v Evropě.

Nintendo tak opouští od původních plánů konzoli již nevydávat, což může řada hráčů jistě jen s potěšením kvitovat. Hůře na tom samozřejmě ale budou ti, kteří si jednu konzoli nechávali nevybalenou na horší časy.

Z vydaného tiskového prohlášení ovšem není zcela jasné, kolik takových konzolí se ještě do oběhu dostane. Doufáme však, že se Nintendo poučilo z předchozího fiaska a že tedy nebudeme svědky dalších divokých cen v případě konzolí z druhé ruky. Bližší informace každopádně Nintendo slibuje odhalit v následujících měsících.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama