Vzniká zkrášlující mod pro sci-fi FPS Prey
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vzniká zkrášlující mod pro sci-fi FPS Prey

Vzniká zkrášlující mod pro sci-fi FPS Prey

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 9. 2017 11:10 7
Reklama

Pokud vám PC verze rebootu Prey nepřipadla nijak extra pohledná a rádi byste viděli hru krásnější a dokonalejší, tak určitě zpozorněte. Vzniká totiž zajímavá modifikace, která si klade za cíl udělat hru krásnější a v otázce grafické stránky také konkurenceschopnější.

Celým jménem Real Lights plus Ultra Graphics Mod přináší zejména vylepšení to, že veškeré zdroje světla generují pro okolní objekty dynamické stíny. K tomu se zlepšuje vykreslovací vzdálenost, minimalizuje se doskakování objektů i textur a pod pokličkou rovněž dochází k vylepšení ambientní okluze, částicových efektů, stínů i odrazů. Stejně tak v úrovních zůstávají zaznamenané stopy po hráčích, což znamená například trvalejší krvavé skvrny, rozbitá skla i díry po kulkách.

Stahovat modifikaci můžete v rozpracované verzi zde, mějte však na paměti, že s krásnější hrou se rovněž adekvátně zvedají i hardwarové nároky. V budoucnu poté tvůrce modifikace jmx777 slibuje zaměření i na reálnější fyzikální engine hry a na možnosti přímé interakce se zdroji světla.

A pokud vás snad tato akce dosud míjela a rádi byste ji vyzkoušeli, tak můžete zavítat určitě například na Xzone, kde naleznete i množství doprovodných reklamních předmětů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama