Ubisoft představuje novou online střílečku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft představuje novou online střílečku

Ubisoft představuje novou online střílečku

Pavel Makal

Pavel Makal

12. 9. 2017 08:16 6
Reklama

Ubisoft Reflections nejsou na herní scéně žádnými nováčky, hry vyvíjejí už přes 30 let. V minulosti studio přineslo takové tituly, jako je Shadow of the Beast,Destruction Derby, série Driver,  podílelo se i na velkých současných hrách typu Assassin’s Creed: Syndicate nebo Tom Clancy’s: The Division. Kromě toho v Reflections vznikla i dvojice her Grow Home a Grow Up. Nyní oznamují nový titul, který vzniká prozatím exkluzivně na PC.

Jmenuje se Atomega a jedná se o online multiplayerovou FPS, která vznikla jako kreativní experiment v relativně malém týmu a jejím cílem je podívat se na žánr z nového úhlu a přinést svěží koncepty, jež by měly překvapit a potěšit zvědavé hráče.

Děj Atomegy se odehrává na samotném konci času, kde se realita velice rychle rozpadá. Existují už jen extrémně pokročilé formy post-biologického života, které se nazývají Exoforms. Ti ovládají jak hmotu, tak energii a jsou posledními vzdálenými příbuznými lidí i strojů. Ve hře se nemůžete spoléhat na fyzikální zákony, protože ty pomalu mizí, v jádru půjde o frenetickou arénovou akci.

Hráči mají za úkol sbírat hmotu, aby z počátečního křehkého stádia Atom co nejrychleji postoupili na ultimátního mlátiče jménem Omega. Hmotu lze získat jak mírumilovně, tak i v soubojích s ostatními. Hra sází na rychlost, jednotlivé zápasy nepřesáhnout deset minut a zahrajete si až v osmi lidech. Za získávání hmoty získáváte body, majitel největšího množství na konci zápasu vyhrává. Atomega má být hrou, kterou je snadné se naučit, ale těžko ovládnout. Vývojáři pak věří, že fakt, že vznikala v malém týmu, se projeví na její originalitě a osobitosti. Vyzkoušet si ji budete moci už příští týden, na Steam totiž dorazí 19. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama