Obří update pro PUBG nese řadu novinek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Obří update pro PUBG nese řadu novinek

Obří update pro PUBG nese řadu novinek

Pavel Makal

Pavel Makal

12. 9. 2017 09:54 17
Reklama

Jestliže patříte mezi aktivní hráče aktuálního obřího hitu PlayerUnknown’s Battlegrounds, je docela pravděpodobné, že už vyhlížíte zářijový update, který by do hry měl přidat celou řadu novinek a změn. Na testovacích serverech už je implementován a my se tak konečně dozvídáme o plné šíři jeho obsahu.

Pro hráče toho není nachystáno právě málo. Mezi ty nejzásadnější novinky jednoznačně patří implementace nového efektu počasí, tedy mlhy. Ta bude samozřejmě výrazně snižovat viditelnost, a ještě více tak komplikovat vaše srážky s ostatními hráči. Podle popisků updatu se sice mlha nebude objevovat nijak zvlášť často, když už k tomu ale dojde, měli byste se mít na pozoru.

Dalším velkým přírůstkem je nové město s názvem Kameshki. Kromě toho se můžete těšit i na to, že oblíbený Tommy Gun už nebude jen obsahem balíků, ale bude k nalezení i přímo na mapě. Do hry přibude také nová zbraň, puška Mini-14. Novinky postihnou i uživatelské rozhraní, nově si budete moci mimo jiné zvolit barvu zaměřovače nebo jedním tlačítkem jednoduše označit svou pozici na mapě.

Došlo také k lepší optimalizaci na méně výkonných počítačích, úpravě rozličných animací, přidání nových zvuků a samozřejmě k opravě celé řady chyb. Kompletní seznam změn naleznete pod tímto odkazem. A pokud se těšíte na přidání možnosti přeskakování překážek, tak ta by podle vývojářů mohla do hry dorazit v průběhu listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama