Super NES Classic Edition bude dostatek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Super NES Classic Edition bude dostatek

Super NES Classic Edition bude dostatek

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 9. 2017 15:29 6
Reklama

Nintendo avizuje, že nedostatek konzolí v oběhu, jaký panoval v případě NES Classic Edition nenastane u další plánované retro konzole Super NES Classic Edition. Na to konto za společnost Reggie Fils-Aimé avizuje, že by zákazníci určitě neměli platit více, než jaká je plánovaná cena.

Řeč je tedy pochopitelně o tom, že Nintendo plánuje vypustit do světa dostatek konzolí na to, aby se zamezilo následným spekulacím a předraženému prodeji již jednou nakoupených konzolí.

Fils-Aimé v rozhovoru s magazínem Financial Times zmínil doslova dramatické navýšení výroby ve srovnání s předešlou citovanou konzolí. Zda to bude stačit, to samozřejmě ukáže až čas a situace na trhu. A vzpomenout při této příležitosti můžeme rovněž na dříve nedostatkové konzole Nintendo Switch, zatím však situace vypadá přeci jen lépe.

K situaci okolo NES Classic Edition se pak Fils-Aimé vrátil vzpomínkou na to, že takovýto zájem zkrátka a dobře nečekali. Jaká bude situace v případě další konzole, to tedy teprve uvidíme, nicméně našlápnuto má Nintendo jistě lépe. Otázkou je ale nicméně také to, jak to bude i v případě onoho samotného Switche, u něhož hrozí, že bude koncem roku nedostatkovým zbožím.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama